Str. Jean Monnet 5B, Sector 1, Bucuresti (zona Piata Dorobantilor - Charles de Gaulle - Primaverii)

Nivelul profesional al echipei si experienta acumulata in timp

in numeroasele probleme solutionate, constituie

cartea noastra de vizita

CONTACTEAZA-NE!

Powered by BreezingForms

Cine suntem

Suntem o echipa tanara de specialisti in dreptul comercial si dreptul financiar bancar. Punctul forte al echipei il reprezinta specialistii nostri: avocatii, contabilii si lichidatorii. Avem o experienta vasta, dobandita de-a lungul a zece ani de activitate, cu rezultate ireprosabile pentru clientii nostri.

Nivelul profesional al echipei si experienta acumulata in timp in numeroasele probleme solutionate, constituie cartea noastra de vizita, care ne recomanda cu o pozitie de lider in cadrul societatilor cu profil similar.

Ne dedicam in intregime problemelor pe care ni le supuneti atentiei, acceptam si apreciem provocarile, dar si reusitele pe care le inregistram.

Ce facem

Iti infiintam societatea si iti asiguram cadrul legal de functionare, pentru ca intotdeauna primii pasi conteaza. Te consiliem pas cu pas in tot ceea ce faci, de la infiintarea societatii, pe parcursul desfasurarii afacerii si pana la incetarea activitatii.

Suntem alaturi de tine in toate aceste etape, oferindu-ti cele mai bune solutii juridice si fiscale, in timp real, pentru orice problema legata de viitoarea sau actuala ta societate comerciala.

Succesul pe care il au clientii nostri in activitatea pe care o desfasoara este dovada serviciilor ireprosabile de care beneficiaza si motivul recomandarii noastre catre partenerii de afaceri.
  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.   |      +40 760 39 75 04

 Str. Jean Monnet 5B, Sector 1, Bucuresti
Copyright© 2009-2020. Toate drepturile rezervate.