Furnizare informatii firme 

Informatiile complete, cat mai exacte si la zi sunt cele care fac diferenta la selectarea corecta a partenerilor de afaceri si care mai departe te conduc in siguranta spre succes.

Noi verificam daca informatiile care ti-au fost furnizate sunt corecte, daca societatea exista in realitate, unde are sediul, precum si daca a inregistrat profit sau pierderi in cursul anului anterior.

Totodata, te putem informa cu privire la situatiile financiare mai indepartate ale potentialului partener de afaceri, asociati, administratori, cenzori, puterile conferite reprezentantilor societatii pe care o conduce, istoricul modificarilor intervenite in aceasta, precum si daca este angrenata in litigii pentru sume de bani. 

Avand datele financiare si de contact exacte ale potentialului partener poti decide in cunostiinta de cauza daca incheind contractul cu acesta nu te supui unui risc de neplata. 

Cand esti beneficiarul unor astfel de avantaje este evident ca nu poti pierde o eventuala „lupta” daca ai cea mai buna tactica de razboi la dispozitie !

 

 

Pagina sus ↑

© Copyright 2009 Toate drepturile rezervate - Infiintare firma - Dizolvare firma - Lichidare Firma