Dizolvare firma 

Dizolvarea firmei este, la fel ca infiintarea, o etapa din „viata” unei societati.

Dizolvarea societatilor comerciale are loc, conform Legii nr.31/1990, in mai multe situatii, printre care: in cazul in care timpul stabilit ca durata a societatii a expirat, daca obiectul de activitate al societatii nu a fost realizat, sau, dimpotriva, s-a indeplinit, precum si pe baza actului constitutiv al societatii. De asemenea, declararea nulitatii societatii, hotararea Adunarii Generale, a tribunalului sau la simpla solicitare a unuia dintre asociati orice societate poate fi dizolvata.

Cauzele dizolvarii firmelor sunt multiple, unele sunt de ordin intern si survin ca urmare a deciziilor asociatilor sau modificarii legislatiei, iar altele sunt de ordin extern, national sau global.  In prezent introducerea impozitului minim (factor intern) intr-un an de criza mondiala (factor extern) a lovit puternic bugetele firmelor si reprezinta una din cauzele principale de dizolvare.

Activitatea de dizolvare a firmelor are o pondere foarte mare in cadrul serviciilor noastre. Iti putem dizolva firma atat pe cale voluntara, cat si pe cale judiciara.

Totodata, putem sa-ti preluam fima cu datorii (in mod legal, la notar si urmata de inregistrarea preluarii), te putem ajuta s-o vinzi (avem clienti care din motive fiscale sunt dornici sa preia astfel de firme) sau iti putem oferi firme de vanzare cu sau fara datorii, firme mai vechi sau nou infiintate.

Fiecare client in parte este unul important si deosebit pentru noi, fapt pentru care toate detaliile se discuta in cadrul unei intalniri private si confidentiale.

  

 

 

Pagina sus ↑

© Copyright 2009 Toate drepturile rezervate - Infiintare firma - Dizolvare firma - Lichidare Firma